/* v280 — Atlas media gallery accessibility and correctly sized desktop gallery */
@media(min-width:901px){
 .atlas-species-page .atlas-detail-scroller{display:grid!important;grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(min(100%,180px),1fr))!important;overflow:visible!important;width:100%!important;max-width:100%!important;gap:12px!important;scroll-snap-type:none!important;padding-bottom:0!important}
 .atlas-species-page .atlas-detail-tile{width:100%!important;max-width:none!important;min-width:0!important;flex-basis:auto!important;scroll-snap-align:none!important;}
 .atlas-species-page .atlas-detail-nav{display:none!important}
}
.atlas-species-page .atlas-detail-tile img{width:100%!important;height:auto!important;max-height:280px!important;aspect-ratio:auto!important;object-fit:contain!important;object-position:center!important;background:#eaf3f7!important}
.atlas-species-page .atlas-detail-tile span{position:static!important;white-space:normal!important;min-height:42px!important;}
.atlas-species-page .atlas-detail-nav{display:flex;align-items:center;justify-content:center;gap:14px;margin:8px auto 2px;max-width:100%}
.atlas-species-page .atlas-detail-nav>button{border:1px solid #b8dbe8;border-radius:50%;width:34px;height:34px;background:#f2fbfd;color:#065475;font-size:26px;line-height:20px;cursor:pointer;display:grid;place-items:center}
.atlas-species-page .atlas-detail-nav>button:disabled{opacity:.35;cursor:default}
.atlas-species-page .atlas-detail-dots{display:flex;gap:7px;justify-content:center;align-items:center}
.atlas-species-page .atlas-detail-dots button{display:block;width:9px;height:9px;min-width:9px;min-height:9px;appearance:none;background:#aacad5;border:0;border-radius:50%;padding:0;cursor:pointer}
.atlas-species-page .atlas-detail-dots button[aria-current="true"]{background:#0086b4;outline:1px solid #0086b4;outline-offset:2px}
@media(max-width:900px){
 .atlas-species-page .atlas-detail-scroller{display:flex!important;overflow-x:auto!important;scroll-snap-type:x mandatory!important;overscroll-behavior-x:contain!important;gap:12px!important;scrollbar-width:none!important;}
 .atlas-species-page .atlas-detail-scroller::-webkit-scrollbar{display:none!important}
 .atlas-species-page .atlas-detail-tile{scroll-snap-align:center!important;flex:0 0 min(82%,275px)!important;min-width:0!important;max-width:none!important}
}

/* v281 addenda */
.atlas-species-page .atlas-detail-nav[hidden]{display:none!important}
.atlas-species-page .atlas-detail-tile img{max-width:100%!important;object-fit:contain!important}
.atlas-species-page .atlas-detail-tile:focus-visible{outline:3px solid #008fb9;outline-offset:2px}
@media(min-width:901px){.atlas-species-page .atlas-detail-scroller{grid-template-columns:repeat(auto-fit,minmax(min(100%,205px),1fr))!important;align-items:stretch}}
